Profile image

SUARA DARI TELAPAK KAKI COMEL

comot-pink.blogspot.com

Do follow my pinky way..gangster tapi chembeng

View blog feed

Recent activity

balqisya started following comot-pink.blogspot.com
1 month ago
2 months ago

Top favourited posts

Post image

Detik Penting Perkembangan Bayi.

Langkah-langkah pertama yang menakjubkan ini sebelum dia mencapai perkembangan penuh – yang akan memberi anda senaman yang cukup!

Post image

Cozy House Restaurant September's Group Luncheon

Bulan ni company ako buat makan2 untuk bulan September kat sini..banyak sangat variety, dan tentu skali korang pun boleh berpinar mata nak decided ape nak makan.

Menyampah

Kalau taknak ako moody jangan buat ako menyampah..sebab ako cukup meluat ngan pangai orang cam ako nampak skang..Usah nampak dengar pun ako tak hingin, dasar pangai hipokrit..wei hello ako nih dah cukup banyak sabar..